Oppussing av bad og våtrom

Drømmer du om et nytt bad?

Vi hjelper deg å renovere badet etter dine ønsker og behov.

Hos oss møter du dyktige fagfolk som hjelper deg med alt fra befaring, teknisk rådgiving, installasjon og montering med mer.

Det å pusse opp eller bygge et nytt bad er en stor investering for de fleste av oss. Da kan det være nyttig å samarbeide med erfarne fagfolk. Vi tar ansvar for hele prosessen og sørger for at alt blir bygget i henhold til gjeldende forskrifter. Du får gode råd på veien og et ferdig bad til avtalt tid og pris – inkludert all nødvendig dokumentasjon.

Bad og våtrom

Vi har bred kompetanse innen tradisjonelle rørleggertjenester, og har spesialisert oss på bygging og totalrenovering av bad- og våtrom.

Trenger du råd eller veiledning knyttet til modernisering, oppussing eller bygging av et nytt bad? Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi har egne planleggingsverktøy tilpasser de fleste utfordringer og våre medarbeidere bidrar gjerne med sin fagkunnskap.

I vår butikk finner du også et utvalg av baderomsinnredninger og gode tilbud på utstilte varer; toalett, servanter, dusjhjørner- og kabinett, badekar og baderomsmøbler med mer.

Befaring og prosjektledelse

Når du skal pusse opp eller renovere et bad er det mye å tenke på, og flere våtroms-standarder som bør følges. I tillegg til å ta stilling til hvilke baderomsmøbler, innredning, servant eller blandebatteri badet skal ha, vil det være nyttig å få gode råd på hvor røropplegget bør være, hvor mye helling sluket bør ha og hvilke materialer det kan lønne seg å bruke.

En befaring vil avdekke badets tekniske standard og status på våtrommet ellers. Dette utføres av våre prosjektledere, og er nyttig for å kunne gi deg en god vurdering av badet og muligheten du faktisk har.

Etter befaringen vil du få et tilbud med anbefalinger for prosjektet, budsjett og en tidsplan. Vi henter inn alle fagfolk som trengs i prosessen, og koordinerer dialog og fremdrift med eksempelvis flislegger og elektriker.

Ønsker du befaring? Ta kontakt på telefon: 72 85 72 50 eller e-post: firmapost@haugness.no

Å pusse opp et bad tar i gjennomsnitt 4 til 5 uker, uten planleggingen. Hvorfor ikke begynne prosessen allerede nå? Vi tar oppdrag i Melhus, Trondheim, Skaun, Klæbu og Midtre Gauldal – og hjelper deg gjerne!

Befaring

Utskifting av innredning og utstyr

Oppussing av bad

Montering

Nytt bad

Fyll ut skjema under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Hva kan vi hjelpe med?*

Personvernerklæring

Adresse

Strandveien 1, 7224 Melhus

Åpningstider butikk

Man – fre: 10.00 – 12.00

Epost

firmapost@haugness.no

Vakttelefon

Trenger du akutt hjelp, så ring oss!

Mobilnr

934 19 716