Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Haugnæss AS sitt nettsted. Haugnæss AS, ved daglig leder Bjørn Haugnæss, er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden.

Personopplysninger som behandles

Haugnæss AS AS samler inn følgende opplysninger via kontaktskjema:
– Navn
– Evt. Firmanavn
– Telefonnummer
– Epostadresse

Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet og/eller tjenester.

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom kontaktskjema lagres i vårt CRM-system og på epostkontoen bjorn@haugness.as.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Haugnæss AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Haugnæss AS.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Haugnæss AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Bruken av cookies på vår hjemmeside

Cookies er små tekstfiler som settes i din browser, når du besøker hjemmesider. Vårt formål med å bruke cookies er bla. hastighetsoptimalisering, delingsfunksjoner på sosiale medier, teknisk funksjonalitet, forbedring, trafikkmåling og individuelt målrettet annonsering. Ingen av disse coockiene samler eller lagrer personopplysninger.

Disse cookies bruker vi:
Google Analytics

Vår hjemmeside benytter tredjeparts-cookies fra Google Analytics til å evaluere bruken av hjemmesiden, utarbeide rapporter om aktiviteten på hjemmesiden og yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på hjemmesiden og bruken av internett. Google Analytics lagrer opplysningene på Googles servere i USA. Les mere om cookies fra Google Analytics her >>

Kontaktinformasjon

Telefon 934 19 716
bjorn@haugness.as
Haugnæss AS
Strandveien 1
7224 Melhus